crvena zvezda

VIDEO/ Navijači Crvene zvezde skandirali u čast Rusije

781

Delije, navijači Crvene zvezde, još su jednom dali do znanja na čijoj su strani kada je u pitanju ratni sukob između Rusije i Ukrajine.

Fudbaleri Crvene zvezde danas su u 25. kolu srbijanske Superlige slavili na gostovanju kod Voždovca s 3:0. A Delije, navijači Crvene zvezde, još su jednom dali do znanja na čijoj su strani kada je u pitanju ratni sukob između Rusije i Ukrajine. – Rusija, Srbija, Rusija, Srbija – skandirale su Delije, a video možete pogledati OVDJE.

U Srbiji generalno vlada prorusko raspoloženje, a generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nedavno je rekao da neće skidati logo ruskog Gazproma s dresa što su već učinile neke europske momčadi. – Nismo primili zahtjev za uklanjanje logotipa Gazproma. Iskreno se nadam da se to neće dogoditi. Gazprom je u Crvenoj zvezdi od 2010. godine i bio je uz nas kada nam je prijetilo najgore. Kad smo 2015. bili u teškoj situaciji, uplatili su nam novac godinu i pol unaprijed. Da nije bilo Gazproma, pitanje je bi li bilo Crvene zvezde! Ljudi koji vole Zvezdu nikada neće zaboraviti što je Gazprom učinio za klub. Taj odnos nadilazi poslovni odnos, to je odnos prijateljstva – rekao je nedavno Terzić.

vecernji.hr

r
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.