Crnogorska porodica iz Berlina uplatila je sva potrebna sredstva za liječenje djevojčice iz Sandžaka

723

Crnogorska porodica sa boravištem u Berlinu, koristeći platformu humanost.com, uplatila je kompletna potrebna finansijska sredstva za nastavak liječenja malene Berne Žige iz Pljevalja, omogućavajući joj tako putovanje u Tursku radi daljnjih tretmana.

Prema informacijama dobijenim od ove nevladine organizacije, ovo nije prvi put da ova plemenita porodica pruža pomoć i učestvuje u humanitarnim akcijama, kako izvještava rtcg.me. Oni su već mnogo puta bili ključan faktor u brojnim uspješnim humanitarnim akcijama, donoseći osmijehe na lica brojnih porodica koje su godinama živjele u neizvjesnosti.

“Naš cilj pri osnivanju organizacije bio je da stvorimo most između onih kojima je pomoć neophodna i onih koji žele da pomognu. Crnogorska porodica iz Berlina izvodi neverovatne podvige u području humanitarnog rada, za šta smo im kao organizacija, ali i svi naši korisnici, beskrajno zahvalni”, izjavio je Goran Jovanović, osnivač platforme humanost.com i Fondacije “Budi human”.

Zahvaljujući ovoj humanitarnoj akciji, Berna će moći da nastavi sa izgradnjom svog puta ka sigurnijem i zdravijem životu.

Šestogodišnjoj djevojčici Berni Žigi, koja je zbog bolesti naglo počela gubiti vid, potrebna su sredstva za daljnje tretmane u Turskoj.

Berna pati od teškog oblika uveitisa oka, koji može dovesti do sljepila. Ona je već bila na liječenju u Turskoj, gdje je ostvarila napredak.

Da bi se njezino stanje stabilizovalo i bolest držala pod kontrolom, Berni su potrebni novi tretmani u Turskoj, za što je bilo potrebno prikupiti više od 6.500 eura.

Iz organizacije Humanost pozvali su sve humane ljude da podrže Bernu slanjem poruke sadržaja 46 na broj 14565.

Pomoć se može pružiti i putem platnih kartica na:

Devizni račun: 520004200000311914

IBAN: ME25520004200000311914

SWIFT: HBBAMEPGXXX
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *