MAJKA ČETVORO DJECE JOŠ NE ZNA DA IH VIŠE NEMA: Za oca se bore na VMA, živ goreo pokušavajući da ih spase

170

NOVI PAZAR – “Ta grejalica je izgleda ostala uključena. Djeca su stradala, a njihov otac je jako teško. Pitanje je da li će preživjeti. On je na VMA i ljekari se bore za njegov život”, započinje potresnu ispovjest dedo četvoro mališana uzrasta od šest mjeseci do pet godina koji su nastradali u stravičnom požaru koji je izbio u stanu u kojem su živjeli sa roditeljima u Novom Pazaru.

Dedo mališana ispričao je detalje iz života svoje ćerke Amre i dječice koja su nastradala. Kako kaže, danas u 14.30 će biti dženaza, a njihova majka još ništa ne zna.

– Ona je u bolnici u Novom Pazaru. Budna je. Nisam je video, video ju je njen amidža. Ona nije svjesna šta se dogodilo – sa teskobom u glasu priča on.

Kako kaže, njegov zet je u teškom stanju.

– Pitanje je da li će preživjeti – dodaje on.

Prema njegovim riječima, njegova ćerka vratila se nedavno u Novi Pazar. On joj je kupio stan, da tu živi sa svojom porodicom.

– Ona je studirala medicinu i ostavila je fakultet nakon što je upoznala na internetu svog muža. Udala se prije šest godina. Moji unučići su imali šest mjeseci, godinu dana, četiri godine i pet-šest godina. Jako mi je teško – rekao je on za Blic.

Otac četvoro mališana koji su nastradali u jučerašnjem požaru u Novom Pazaru živ je gorio dok je pokušavao da spasi svoju djecu, tvrde očevici ovog strašnog događaja. Nesrećni čovjek je preko terase pokušao da uđe u sobu gdje su mu bila djeca, ali nije uspeo da otvori vrata.

Ljekari u novopazarskoj bolnici rekli su da su tijela troje djece bila praktično ugljenisana prilikom prijema, dok je četvrto dijete davalo znake života, ali su opekotine bile toliko jezive da ni reanimacijom nije moglo biti spaseno.

Kurir.rs/Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.