Nestala dvoipogodišnja Danka u Banjskom polju: Apel za pomoć odjeknuo Srbijom

1279

U Banjskom polju, prigradskom naselju blizu Bora, zavladala je panika nakon što je nestala dvoipogodišnja Danka. Porodica, prijatelji i komšije pokrenuli su veliku potragu nakon što je apel za pomoć u pronalaženju devojčice objavljen na društvenim mrežama, uz njenu fotografiju.

Rodbina moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se odmah jave policiji ili direktno na broj 0652816041, kako bi se maloj Danci što pre ušlo u trag. Kako prenosi dnevni list “Blic”, potraga za devojčicom pokrenula je celu zajednicu.

“Danka je nestala dok je bila sa svojim bratom u našem naselju. Bila je obučena u ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, a kosu je imala vezanu. Iako je još mala i ne govori, odaziva se na svoje ime. Neki ljudi su rekli da su je videli blizu jedne zgrade, ali od tada joj se gubi svaki trag,” rekla je majka nestale devojčice u izjavi za “Blic”.

Nezvanične informacije govore da se u potragu uključilo više od 200 ljudi, a poslednji put je devojčica viđena kako ide u pravcu šume koja se nalazi u blizini naselja. Lokalna zajednica se ujedinila u naporima da se Danka pronađe, a porodica je očajna i moli za bilo kakvu informaciju koja bi mogla dovesti do nje.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *