FOTO: NENAD BOŽOVIĆ / RAS SRBIJA

Povrijeđeni iz Tutina / Opširnije o saobraćajnom udesu na Ibarskoj magistrali

662

U saobraćajnom udesu četiri putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u subotu, oko 18 sati, u mjestu Progorelica na Ibarskoj magistrali, na dionici puta Kraljevo-Novi Pazar, srećom nije bilo nastradalih, ali je povrijeđeno ukupno sedam osoba od kojih niko nije životno ugrožen.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je vozač “seata” kraljevačke registracije, krećući se prema Kraljevu iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u lijevu traku i udario u “folksvagen pasat” tutinske registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca, a potom i u “BMW”, njemačkih registraskih oznaka, koji je se takođe kretao u pravcu Raške.

Od siline udarca “BMW” se bez kontrole zarotirao na kolovozu i udario u “opel korsu” kraljevačke registracije koja se kretala iza “seata”.

Ovom prilikom povrijeđeno je ukupno sedam osoba, od kojih dvoje djece, i oni su sanitetskim vozilima, kao i u privatnoj režiji, prebačeni u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gdje su i zbrinuti.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj veoma prometnoj dionici magistralnog puta kroz Ibarsku klisuru bio u višestanom potpunom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formirale kilometarske kolone vozila.

Više detalja pod kojima se sudar dogodio biće najvjerovatnije poznato nakon istrage koja je u toku.

Kilometarske kolone na Ibarskoj

Kilometarske kolone na Ibarskoj

Izvor Blic/ Sandžak Danas
One thought on “Povrijeđeni iz Tutina / Opširnije o saobraćajnom udesu na Ibarskoj magistrali

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *