Sandžaklija Elsan Pilica oduševio Mariju Šerifović i žiri u “Zvezde Granda” /VIDEO/

2919

Sandžaklija Elsan Pilica postao je prava senzacija u najnovijoj epizodi popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Iako je nastupio sa temperaturom i vidno bolestan, Pilica je uspio pokazati svoj neosporni talenat i šarm, čime je osigurao svoje mjesto u narednoj fazi takmičenja.

Njegov duel sa Dinom Suljićem bio je pravi pokazatelj njegove trenutne superiorne forme. Svetlana Ceca Ražnatović, jedna od članova stručnog žirija, istakla je Pilicinu standardnu vedrinu, dok je Marija Šerifović, poznata po svojim iskrenim i direktnim komentarima, posebno pohvalila Pilicu koristeći performans njegovog protivnika Dina kao referencu.

“Milim, čistim, tačnim,” opisala je Marija Šerifović Pilicin nastup, da bi potom dodala: “ali onda dođe dvojka i kraj.” Ovim je Marija aludirala na Pilicin impresivan nastup, koji je, prema njenom mišljenju, zasjenio njegovog protivnika.

Elsan Pilica nije novak u “Zvezde Granda”, s obzirom na to da se vraća nakon nekoliko sezona. Ovoga puta, čini se da je spreman da ostavi značajan trag u takmičenju. Njegov talenat i upornost su očigledni, a podrška publike i stručnog žirija čine ga jednim od favorita u ovogodišnjoj sezoni.

Pilicin put u “Zvezde Granda” tek je počeo, ali već sada je jasno da će njegovi nastupi biti nešto čemu će se mnogi radovati. Sa stilom i karizmom koju donosi na scenu, Elsan Pilica dokazuje da je talenat i strast za muziku ono što čini pravu zvijezdu.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.