/VIDEO/ Poznata Sjeničanka Fahira Fazlić napravila SKANDAL -Kada privatno postane javno

/VIDEO/ Poznata Sjeničanka Fahira Fazlić napravila SKANDAL -Kada privatno postane javno

8952

Sjenica je grad iz kojeg dolaze talentovane osobe, one koje su se dokazale u različitim poljima i doprinele razvoju društva u Sandžaku na više načina. Jedna od tih osoba je i Fahira Fazlić, uspješna Sjeničanka koja je svoj poslovni uspeh ostvarila daleko od rodnog kraja, tačnije u svjetskoj metropoli – Parizu. Kao suvlasnica cvjećare Luvbox Paris, Fahira je postala prepoznatljivo ime u svijetu biznisa i mode.

Međutim, uspeh u poslu ne znači nužno i uspeh u privatnom životu, ili barem tako izgleda u svijetu društvenih mreža. Nedavno objavljen video sa Fahirine djevojačke večeri izazvao je pravu buru reakcija u Sandžaku. Video, objavljen na TikToku, prikazuje Fahiru i njene prijateljice kako obilaze različite lokale u Los Anđelesu, uključujući i striptiz barove.

Iako je za mnoge u svijetu ovakva zabava sasvim prihvatljiva i u skladu s modernim svjetskim trendovima, za stanovnike Sandžaka ovaj video je bio prava šokantna novost. Mnogi su osudili Fahirinu odluku da objavi takav snimak, smatrajući ga neprimjerenim i nemoralnim, jer kao uspiješna i poslovna žena vrši uticaj na omladinu u Sandžaku.

Naša redakcija je prenijela video na jednoj od mnogih Facebook stranica koje posjeduje, kako bi procijenila reakciju lokalne zajednice. I dok su većina komentara bili osuđujući, rijetki su bili podržavajući ili neutralni.

Kritičari, poput Samile Vehabović i Anesa Novalića, izrazili su svoje nezadovoljstvo te osuđuju moderne trendove. Naglasili su da je ovakav video simptom šireg problema u društvu, gdje žene putem feminizma zamagljuju svoje “pravo” i pomjeraju moralne granice koje predstavljaju klasičan kič i neukus.

Šta vi mislite o ovom pitanju? Je li Fahira napravila grešku objavivši ovakav video ili je to samo izraz njenog prava na slobodu izbora? Pogledajte video ispod teksta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *