Vulin: Ugljanina ili uhapsiti ili liječiti

843

Predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocjenjuje da tvrdnje Sulejmana Ugljanina, lidera SDA Sandžaka, da je “smrtnost kod virusa korona u porastu od kada nosimo zaštitne maske”, pripadaju teorijama zavjere koje ugrožavaju živote ljudi.
“Poslije napada na Srbiju, pokušaja da zavadi Bošnjake i Srbe, laži o Vojsci Srbije, Ugljanin je počeo da širi teorije zavjere i da ubjeđuje ljude da ne nose maske”, naveo je Vulin, a saopštio PS.

Vulin je dodao da “budalaštine” koje Ugljanin iznosi u javnost mogu da ugroze živote i da je Ugljanina, kako je kazao, neophodno “ili liječiti ili uhapsiti”.

Sulejman Ugljanin, lider stranke SDA Snadžaka, ocijenio je da postoji mogućnost da su u zaštitne maske, čije je nošenje obavezno u Srbiji od prije nekoliko nedjelja, možda stavljeno “po malo virusa” što je uzrokovalo povećanje stope smrtnosti.

“Tek kada su počele maske da se koriste povećao se broj smrtnosti. A zašto? Možda je neko u tim maskama, na svaku stotu stavio malo virusa ili nekog bojnog otrova i napravio nam problem ovdje”, rekao je Ugljanin.

Izvor: Tanjug
One thought on “Vulin: Ugljanina ili uhapsiti ili liječiti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *