Ana Brnabić i Zorana Mihajlović čestitale Kurban-bajram

891

Potpredsjednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović čestitala je danas Kurban-bajram svim vernicima islamske veroispovesti.

“U izazovnim vremenima u kojim živimo, najbolje se vidi koliko je važno da budemo zajedno i u dobru i u zlu, solidarni, tolerantni i uvek spremni na praštanje i pomaganje jedni drugima, na šta nas veliki vjerski praznici uvek i podsjećaju”, navela je Mihajlović u čestitiki.

Ona je svim vjernicima islamske vjeroispovesti čestitam Kurban-bajram, uz iskrenu želju da praznik provedu u zdravlju, ljubavi i radosti sa svojim porodicama.

Predsjednica Vlade Ana Brnabić čestitala je danas Kurban bajram svim građanima islamske vjeroispovesti, uz želje da ga provedu u zdravlju, radosti i ljubavi sa svojim bližnjima, sapopšteno je iz Kancelarije za saradnju sa medijima.

Ona je praznik čestitala i reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu Nasufoviću i predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftiji Mevludu Dudiću uz poruku “Bajram šerif mubarek olsun”.

“U ime Vlade Republike Srbije i u svoje ime upućujem vam najiskrenije čestitke povodom Kurban bajrama, sa željom da ga provedete u zdravlju, radosti i ljubavi sa svojim najbližima. U trenutku globalnog izazova želim da najpre sačuvamo jedni druge, tako što ćemo pokazati zajedništvo i solidarnost”, poručila je Brnabić.

Sandzak Danas /Tanjug
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *