sako polumenta

Šako Polumenta: “Kada imaš unuke, posjeduješ svijet”

390

Pjevač Šako Polumenta, koji je tokom godina stekao reputaciju jednog od najpoznatijih izvođača u regionu, ima još jedan razlog za ponos – svoju veliku porodicu. Pored dvije kćerke i sina, postao je djed petero unučadi, što ga čini izuzetno srećnim čovjekom.

Polumenta redovno koristi društvene mreže kako bi podijelio intimne trenutke sa svojom porodicom. Ovo ljeto, pratioci su imali prilike da se upoznaju s njegovim unucima putem fotografija i videa koje je objavljivao, svjedočeći tome koliko vremena i pažnje posvećuje svom potomstvu.

Posebno emotivna objava je privukla pažnju mnogih – fotografija malenog “Šake Juniora”. “Šako Polumenta Junior” napisao je pjevač, jasno dajući do znanja koliko mu znači mališan.

Nije samo to što je dijete dobilo ime po svom djedu što je posebno; to što je njegov sin Adis odlučio da nazove svog sina imenom svog oca svjedoči o dubokom poštovanju i ljubavi koji povezuju članove ove porodice.

Međutim, pored svih ovih divnih trenutaka, Šako nije propustio priliku da uputi i snažnu poruku svim svojim pratiocima:

“Kada imaš unuke, posjeduješ svijet dok u očima ti blistaju kao mali dragulji. Kada ih uzmeš u krilo, usamljenost prođe… Čuvaj svoje male dragulje. Čuvaj i sebe da imaju od koga učiti šta je život i biti čovjek.”

Ove riječi su odjeknule snažno među njegovim pratiocima, podsećajući nas sve na važnost porodice i vrijednosti koje treba prenositi budućim generacijama.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.